Ostoskorin sisältö 0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |
KESÄN VIIMEISET KESKIVIIKKOPELIT; otteluohjelma julkaistu

[ päivitetty 30.8.2015 klo 23:30 / Juha ]

-------------

  • Talvitoiminta alkaa lokakuun alusta ja kestää huhtikuulle. Toimintaa kerran viikossa, jonka lisäksi kuukausittaiset pelit. Talvifutismaksu on 185e, joka sisältää vuoden 2016 perhejäsenmaksun, korttelipassin ja vakuutuksen sekä koko talvikauden ohjaus- ja erotuomarikulut, tilavuokrat sekä Hankipalloturnauksen. Lisätietoja toimisto(at)fclynx.net
---------------

YLEISTÄ:

  • Jos haluat mukaan syyskaudella, ota yhteyttä toimisto@fclynx.net

-------------


AINA AJANKOHTAISTA:

  • Kysy, kritisoi, hämmästele NAPPULAPALSTALLA - myynnissä myös käytettyjä futisvarusteita lapsille

------------

 

nappulaliiga.jpg

Miniliiga

Santa Claus Miniliiga on tarkoitettu 2 - 4 -vuotiaille tytöille ja pojille (2010-2013 synt.), jotka haluavat aloittaa jalkapallon harrastamisen. Harjoitukset ovat kerran viikossa. Miniliigassa keskitytään lasten hauskanpitoon jalkapalloharjoitusten sekä pelien ja leikkien muodossa. Ryhmät osallistuvat keskiviikon pelitapahtumaan kevät- ja syyskauden lopussa.

Nappulaliiga

Santa Claus -liiga on tarkoitettu ( 2004 - 2011 synt.)  4 - 11 vuotiaille pojille ja tytöille, jotka haluavat joko aloittaa jalkapallon harrastamisen tai jatkaa sitä. Nappulaliigassa harjoitukset ovat kerran viikossa ja pelit keskiviikkoisin.

Harrasteliiga

Harrasteliiga on 1999-2004 -syntyneiden mahdollisuus jatkaa jalkapalloharrastusta kesäisin. Harjoitukset järjestetään maanantaisin ja pelit keskiviikkoisin nappulaliigan pelien yhteydessä. Talvella toimintaa kerran viikossa Ounashallissa.

Talvinappulat

Talvinappulatoiminta tarjoaa mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa kaikille nappulatoiminnassa mukanaoleville rennommin myös talvisaikaan. Tavoitteena on pitää hauskaa jalkapallon parissa kerta viikkoon. Harjoitukset pidetään viikonloppuisin Ounashallin tekonurmella. Talvinappulaliiga monipuolistaa lasten liikuntamahdollisuuksia etenkin talvella ja tuo mukavaa vaihtelua muiden perinteisten talviharrastusten oheen. Ohjaajina talvinappulaliigassa toimivat kesän nappulaliigastakin tutut ohjaajat ja lasten vanhemmat. Lisätietoa toiminnasta toimisto@fclynx.net