Ostoskorin sisältö 0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |
Millenium aloitti kauden 2014!
Millenium aloitti kauden Kuopion kovatasoisessa Helmiturnauksessa 15-16.2.Turnaukseen oli kutsuttu kovatasoisia joukkueita ympäri Suomea. Viisi joukkuetta Etelä-Länsi Liigasta (Kuusysi, Ilves, FC Espoo, PJK ja TPV) viisi joukkuetta Puolen Suomen Liigasta (Lynx, KuPS, OLS, JJK ja Komeetat) sekä KooTeePee ja ORPa. Meille turnaus oli hyvää valmistautumista kohti kesää. Muilla joukkueilla oli takanaan useita turnauksia osalla kovia karsintapelejä tälle kaudelle, kun taas meille ottelut olivat kauden ensimmäiset. Tämä näkyi hivenen pelillisessä valmiudessamme, mutta silti ottelut olivat kannaltamme hyviä ja rohkaisevia, Tuloksellisestikin pelit menivät jopa ennakko-odotuksia paremmin, ottaen huomioon, että vähäisestä pelaajamäärästämme oli sairastumisten vuoksi poikia pois. Lisäksi joukkueessamme esiintyi ensimmäistä kertaa Tornion Pallo-47:n pelaajia, jotka antoivat otteluissa vahvan näytön osaamisestaan ja todellakin vahvistivat joukkuettamme ja vahvistavat jatkossakin. Yhteistyöstä seurojen välillä on todellakin järkeä!!!
Ensimmäisessä ottelussa kohtasimme turnauksen lopulta voittaneen FC Kuusysin. Ottelu oli juuri sitä mitä odotimme ja lähtiessämme halusimme: Hyvätasoista ja tasaista taistelua, jossa Kuusysi onnistui meidät voittamaan 2-1. Viimeisellä minuutilla meillä oli tasoitusmahdollisuus rankkarista,mutta Kuusysin mainio maalivahti onnistui torjumaan laukauksen. Mutta Kuusysi on niin laadukas, hyvin valmennettu ja johdettu porukka, ettemme jääneet tappiota surkuttelemaan, vaan seuraavassa pelissä voitimme Jyväskylän Komeetat 3-1. Peli ei ollut edellisen ottelun tasoinen, mutta erittäin hyvää harjoitusta kohti kesää. Ottelussa pystyi hyvin ajamaan sisään pelitapaamme uusille pojille. Päivän kolmannessa ottelussa vahälukuisen joukkueemme jalat eivät olleet ihan tuoreemmillaan, mutta Tampereen Pallo Veikot kaatui Veka Pyynyn upealla vapaapotkumallilla 1-0. Ottelu oli lievää hallintaamme ja vastustajalla ei pelissä juuri maalipaikkoja ollut kiitos tiiviin joukkuepelaamisen ja hyvin organisoidun puolustuksemme.
Sunnuntaina alkoivat ottelut sijoista 4-6 Kuusysin mentyä lohkostamme mitalliotteluihin. Vastaan asettui turnauksen ennakkosuosikkeihin kuulunut Tampereen Ilves. Etukäteen odotimme kovatempoista peliä, mutta ottelun tempo ei ollut odotetunlainen ja parhaat vahvuutemme jäivät käyttämättä. Ottelun toisella puoliajalla meillä oli kaksi loistavaa maalintekopaikkaa, mutta Ilveksen maalivahti piti joukkuettaan pystyssä. Ottelun viimeisillä sekunneilla Ilves sai kulmapotkun, josta koko turnauksen isokokoisin pelaaja puski Ilvekselle 1-0 voiton.Ottelun lopputuloksesta huolimatta valmennus sai tarvittavaa tietoa millä tasolla mennään.
Päivän toisessa ottelussa Etelä-Länsi Liigan nousijajoukkuetta Pirkkalan Jalkapallo Klubia vastaan energia alkoi olla vähissä ja pelasimme pelillisesti ehkäpä heikoimman ottelumme. Hyökkäyspää oli kuitenkin sen verran terävänä, että onnistui tekemään 2 maalia 2-0 voittoon päättyneessä ottelussa. PJK:lle ennustamme hyvää kautta E-L liigassa. Pelaava, hyvä joukkue täynnä hyviä pelaajia,
KuPS turnausjärjestäjänä oli totutun hyvä ja kaikki toimi otteluohjelmia ja oheistoimintoja myöten! Tämä oli mainio kaudenavaus ja tämän jälkeen on paljon levollisempi mieli lähteä kohti kesää...

Milleniumista ensimmäinen Puolen Suomen Liigan mestari!

FC Lynx Millenium varmisti Puolen Suomen Liigan päätösturnauksessa Kokkolassa viiden pohjoisimman piirin mestaruuden. Lauantain aamuottelussa Millenium nollasi GBK:n luvuin 0-2 ja iltaottelussa KPV:n 0-4. Matkalla sarjavoittoon Millenium otti yhdeksän voittoa ja koki vain kaksi tappiota.

Itä-Suomen, Keski-Suomen, Vaasan, Keski-Pohjanmaan sekä Pohjois-Suomen piirien parhaista joukkueista muodostuva kahdentoista joukkueen sarja on edellyttänyt pohjoisimmalta joukkueelta kovia satsauksia. Joukkue on mm. reissannut vieraspeleissä ja Pietarsaaressa pelatuissa kotipeleissä yli 8000 km.

Korkeimman sarjatason voitto on kovin juniorifutissuoritus vuosikausiin Rovaniemellä. Ja tämä suoritus ilman palkkavalmentajia ja akatemioita!


 

Harjoitukset vko 46 lähtien

-Ma  Harjoitukset klo 17:00-18:45 Ounashalli (pallo 17:30-18:30)

-Ti    Harjoitukset klo 17:00.-19:15 Ounashalli (pallo 17:45-19:00)

-To   Harjoitukset  klo 18:15-20:00 Ounashalli (pallo 18:30-19:30)

-Pe   Harjoitukset klo 18:00-19:30 Lyseonpuiston lukio (sisäpelivarustus)

-La   Harjoitukset klo 10:30-12:00 Ounashalli

Lisäksi kykyharjoitukset ryhmään kuuluvilla sovitusti

 

Jokaiseen harjoitukseen mukaan myös lenkkarit ja ulkovarustus!

Poikkeuksista ilmoitetaan sähköpostitse sekä joukkueen facebook-sivuilla.

 


Millenium on

Fc Lynxin 2000-syntyneiden poikien piirisarjajoukkue, joka perustettiin 24.9.2008. Joukkueessa on tällä hetkellä 19 iloista, mukavaa ja taitavaa poikaa. Joukkue pyrkii kaikessa tekemisessään mahdollisimman laadukkaaseen, pelaajien kehitystason huomioivaan toimintaan. Joukkueen tekemisen taso sekä tavoitteet ovat erittäin korkealla. Joukkue harjoittelee kansainvälisten ja monipuolisten valmennusmenetelmien mukaisesti ja joukkueen tavoitteena on olla valtakunnallisesti tunnettu ja haluttu vastustaja. Positiivisuus, mukava yhdessäolo ja joukkuehenki ovat keskeisiä elementtejä joukkueen toiminnassa.

Kaudella 2013 MIllenium on sarjapelaamisessaan keskittynyt uuteen, viiden piirin yhteiseen Puolen Suomen Liigaan.


FC Lynx Millenium jälleen ylivoimainen futsalin piirisarjassa 2012-2013.

FC Lynxin 2000-syntyneiden poikien joukkue Millenium otti toisena vuonna peräkkäin kaksoisvoiton futsalin Pohjois-Suomen piirisarjassa. Millenium Keltainen ja Millenium Musta -joukkueet selvittivät sarjan ilman yhtään tappiota. Keskinäinen ottelu päättyi tasalukemiin 7-7 ja molemmat päätyivät seitsemän ottelun sarjassa 19 pisteeseen. Sarjan voittajaksi saatiin Keltainen 3 maalia paremman maalieronsa turvin (60-17, 57-17). Kahdeksan joukkueen sarjassa taakse jäivät mm. yhdellä joukkueella pelanneet Tervarit (15 p.)  ja KePS (12 p.). Joukkueen ylivoimasta kertoo se, että Fc Lynx Keltainen - Tervarit päättyi 10-2!

Keltaisessa mestarijoukkueessa pelasivat Jimi Vaarala, Jere Uimaniemi, Joonatan Helminen, Tomi Alanko, Juho Hyvärinen, Tuomas Kaukua, Pekka Silander, Aatu Karvonen sekä Rasmus Degerman FC Lynx 01-joukkueesta. Hopeaa ottaneen Mustan riveissä pelasivat Aaro Davidila, Lassi Paukku, Veka Pyyny, Mikael Konu, Juri Kuisma, Joni Alapalosaari, Matias Mäntynen, Jarkko Nikunlassi sekä Nico Alakunnas ja Atte Leinonen FC Lynx 01-joukkueesta.


 Milleniumin pelaajaksi?

Hyvähenkinen ja korkealla tasolla pelaava joukkue on aina valmis ottamaan uusia pelaajia joukkueeseensa. Edellytyksenä joukkueeseen pääsemiseksi on yleinen liikunnallisuus, innostuneisuus, aikaisempi pelaajatausta sekä hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot. Yleisellä liikunnallisuudella tarkoitetaan mm. nopeutta, ketteryyttä ja kestävyyttä. Innostuneisuus on paloa jalkapallon pelaamiseen. Aikaisemman pelaajatausta mukaan on hyvä, että pelaaja on pelannut viime kesänä ja aiemminkin jalkapalloa jossain joukkueessa mieluiten piirisarjatasolla. Sosiaalinen vuorovaikutustaito on ohjeiden kuuntelemistaitoa. Uudet pelaajat voivat olla yhteydessä valmentajiin tai tulla suoraan näillä sivuilla ilmoitettuihin harjoituksiin. He ovat sen jälkeen noin parin viikon mittaisella kokeilujaksolla, jonka aikana sovitaan yhdessä jatkosta 

 Yhteydenotot: Olli-Pekka Piisilä (040-7318943, (op_891@hotmail.com)


ENSIMMÄINEN PIIRINMESTARUUS!

FC Lynx 00-poikien joukkue varmisti viime viikonloppuna 12 -vuotiaiden poikien Pohjois-Suomen piirinmestaruuden. Mestaruus tuli puhtaalla pelillä eli sitsemällä voitolla ilman tasapelejä ja tappioita ja ylivoimaisella maalierolla 43-2. Toiseksi sarjassa tuli Tervarit ja kolmanneksi Keps. Fc Lynxin 01-poikien joukkuekin pärjäsi tässä sarjassa hyvin sijoittuen kahdeksanneksi. Joukkueita oli mukana tässä sarjassa kaiken kaikkiaan 18 ympäri Pohjois-Suomea aina Oulua ja Kajaania myöten
 
Tähän piirinmestaruuden syksyllä ratkaiseeseen mestaruussarjaan karsittiin Lapin alueelta keväällä neljä joukkuetta ja Lynxin joukkue voitti silloinkin kaikki kahdeksan ottelua vielä hurjemmalla maalierolla 72-5.  
Viisitoista ottelua, viisitoista voittoa, maalierolla 115-7!

Kultaa ja hopeaa Luulajan turnauksesta
Millenium osallistui osallistujaennätyksensä rikkoneessa Luleåspelen -turnauksessa sekä P00- että P99-sarjaan. Vuonna 2000 syntyneiden poikien sarja sujui alusta loppuun lynxiläisten komennossa ja poikamme nostivat sunnuntaina ilmaan sarjan ykköspokaalin. Vuotta vanhempien sarjassa seuramme 98-joukkueiden tytöillä ja pojilla vahvistettu joukkue selvitti tiensä tyylikkäästi finaaliin ja hopeamitaleille.

2000 -sarjassa Millenium otti selkeät voitot Nyborgin, Sunderbyn sekä Gammelstadin Vihreistä. Välierässä kaatui Gammelstadin valkoinen lukemin 5-2. Finaalissa kohdattiin samasta alkulohkosta tiensä finaaliin selvittänyt Nyborg. Finaalissa Nyborg taipui murskalukemin 7-1. Milleniumin maalisuhde turnauksessa oli huikeat 31 -7!

Täysimittaisella kentällä 11v11-kokoonpanoilla pelatussa 1999-sarjassa 2000- ja 1999-poikien rungolle muodostettua joukkuetta vahvisti kolme 98-poikaa ja kaksi 98-tyttöä. Eri ikäisistä pelaajista hitsautui lynxiläisen pelitavan ansiosta taitava joukkue, joka otti alkusarjan kuudesta ottelusta viisi voittoa. Välierässä joukkue murskasi Luleå SK:n ryhmän lukemin 6-0. Finaalissa vastaan asettui alkusarjatappion tuottanut Helsinki Cupin finalisti HauPa:n P99-joukkue. Joukkueemme sai kiinni toimivasta pelitavasta vasta pelin toisella puoliskolla ja näin pokaali matkasi Haukiputaalle lukemin 0-7.

FC Lynxin loistavan menestyksen täydensi 01-joukkueemme sarjavoitto P01-sarjassa. 

Kolmossija Vierumäeltä!

Joukkueemme nappasi hienon kolmossijan Fc Kuusysin järjestämässä kutsuturnauksessa Vierumäellä 8.-10.6.2012. Mukana turnauksessa oli laatujoukkueita ympäri Suomea mm. Honka, Kups, Lahden Reipas, OLS, MP, Kuusysi yms.

Matkalla pronssille voitimme alkulohkossa Nurmijärven NJS:n 3-0, Lahden Reippaan 2-0, Hongan 3-2 ja pelasimme Kuusysi valkoisen kanssa tasan 1-1. Näillä tuloksilla heltisi alkulohkon voitto! Välierässä hävisimme tasaisen pelin jälkeen MP:lle 1-0. Pronssiottelussa voitimme Kuusysin ykkösjoukkueen 2-1.

Turnaus osoitti taas kerran sen että yksilöinä Lynxiläiset pelaajat voivat olla aivan Suomen huipputasoa ja Lynxiläinen pelitapa on tappavan tehokasta ja vastustajalta  aseet syövää

Parasta turnauksessa oli kokemus tasaisista otteluista uusille pelaajille ja onnistuneet pelipaikkakokeilut, jotka tekevät joukkueestamme entistä vaarallisemman...


Turnausvoitto KePS 80v- juhlaturnauksessa

Millenium haki turnausvoiton 29.4. Kemin Palloseuran 80-vuotista seuraikää
juhlistaneesta junnuturnauksesta. Vuonna 1999 syntyneiden sarjaan osallitunut
joukkueemme voitti alkulohkonsa voittamalla FC Kemin 2-0 ja KePS Punaisen 3-0
sekä pelaamalla tasan Tervareiden kanssa. Finaalipaikka varmistui murskaavalla
7-0 -voitolla FC Raahesta. Finaalissa vastaan tullut OLS:n 00/99 yhdistelmäjoukkue
kaatui niukkamaalisesti 1-0, mutta missään vaiheessa ottelua voittajasta ei ollut
epäselvää.

 
Kaksoisvoitto futsalin piirisarjassa 2011-2012! 
Viimeisetkin futsal-pelit menivät eilen loistavasti ja joukkue varmisti vakuuttavilla
otteillaan kaksoisvoiton futsalin piirisarjassa. Temppu ei ole helppo, kun sarjassa
oli mukana suurin osa alueen käkijoukkueistakin (vain yhdellä joukkueella).
Mestaruuden voitti Fc Lynx Musta ja toiseksi tuli Fc Lynx Keltainen

Juttu Lapin Kansassa

 
Lopullinen sarjataulukko: 
 
 

Turnausuutisia 2011: 

1. OLS:n kutsuturnaus: Kolmas sija tasokkaassa kutsuturnauksessa Oulussa
1.-2.10. Voitot  TP-Seinäjoesta, KPV:stä ja Kepsistä, tasapeli tasokasta VPS:aa
vastaan ja tappio OLS:lle pienen pelaajaryhmämme väsyttyä.
Hyvä päätös kaudelle!

 2. Kaleva Cup: Viides sija 17.-18.9 Oulussa vuotta vanhempien Kaleva cupissa
eli Pohjois-Suomen mestaruusturnauksessa. Paras vuotta nuorempien joukkue.
Voitot FC Raahesta 99:stä, ONS T99:sta ja Lynx 99-pojista. Niukka tappio
YPa 99:lle ja tasaväkinen tappiopeli Ols 99 Keltaista vastaan. Hieno suoritus!  

 3. Ahvenanmaa: Kävimme 19.-23.6. Ålandia cupissa Maarianhaminassa
Ahvenanmaalla. Ålandia cup on vuosittain 11-vuotiaille järjestettävä turnaus,
joka kerää maamme johtavia juniorijoukkueita höystettynä ruotsalaisilla, virolaisilla
ja englantilaisilla joukkueilla yhteiseen turnaukseen. Tällä kertaa turnaukseen otti
osaa 80 joukkuetta.

Otteluiden pelillinen anti täytti jälleen odotukset ja poikamme osoittivat
kuuluvansa valtakunnan kärkijoukkueisiin niin yksilö- kuin joukkuetasolla.
Alkusarjassa pelasimme 7 ottelua voittaen niistä 6 ja pelaten tasan 1-1 kovan
ruotsalaisen joukkueen Västerås IK:n kanssa. Maaliero alkusarjassa oli
huikea 33-1.

Pudotuspeleissä kohtasimme kahden edellisen vuoden voittajajoukkueen Tampereen
Pallo-Veikot. Hyvällä asenteella peliin lähteneet pelaajamme pyörittivät vastustajasta
3-0 johdon 12 minuutissa. Loppupeli meni varmistellessa ja kerran vastustaja onnistui ohittamaan maalivahtimme. Lopputulos siis 3-1.

Seuraavaksi kohtasimme englantilaisen Steve Beeks Soccer Schoolin. Kahdella
kookkaalla -99 pojalla (sääntöjen sallima) höystetty brittijoukkue osoittautui 0-2 vahvemmaksi. Tässäkin pelissä meillä oli paikkamme ja valmentajat ovat oikein
tyytyväisiä poikien panokseen myös tässä ottelussa. Steve Beeks Soccer School
voitti lopulta koko turnauksen, joten emme toki huonolle joukkueelle hävinneet.

Lopulliseksi sijoitukseksemme tuli sijat 5-8. Hieno menestys nosti nousevan pohjoisen joukkueen ja sen emoseuran etelän seurojen tietoisuuteen. Jo nyt saimme mukaamme
nipun kutsuja koviin kutsuturnauksiin. Tästä on hyvä jatkaa nöyrää työntekoa kohti
uusia haasteita.

Milleniumin ottelutulokset kokonaisuudessaan tästä linkistä.

 


Talviturnauksista

FC Lynx:n pojille hopeaa kutsuturnauksessa (31.1.2011)

FC Lynx:n vuonna 2000-syntyneiden poikien Millenium-joukkue sijoittui toiseksi Kuopion Palloseuran järjestämässä  kovatasoisessa kutsuturnauksessa.  Turnauksessa oli mukana kahdeksan kovaa joukkuetta eri puolita Suomea. Edellisestä valtakunnallisessa kutsuturnauksessa saavutetusta lappilaisjoukkueen finaalipaikasta on kulunut pitkä aika.

Millenium- joukkue oli avauspäivän suurin yllättäjä voittaen alkulohkonsa puhtaalla pelillä. Matkalla lohkovoittoon kaatui Joensuun Jippo  4-1,  liigaseura JJK 2-1 sekä  kovinta kansallista juniorikärkeä edustava KUPS Mustat 3-2.  Sunnuntai-aamun välierissä Millenium kohtasi KuPS:n Keltaisen joukkueen ja eteni turnausfinaaliin 2-1 voitolla. Finaalissa lievistä loukkaantumisista kärsinyt Millenium joutui taipumaan KuPS:n Mustille tuloksella 1-5.  

Turnauksen lopputulokset:

  1. KuPS Musta
  2. Fc Lynx Millenium
  3. KuPS Keltainen
  4. MP
  5. Jyväskylän Komeetat
  6. JJK
  7. HYPS
  8. JIPPO

 


 

fclynxmillemiun2012.jpg