Share |

04 -pojat

Tervetuloa joukkueemme kotisivuille!

[päivitetty 24.11.2014]

Harjoitusajat löytyvät täältä!

Linkki liikuntatilojen varauksiin

Tulevia tapahtumia

Joukkueen valokuvaus perjantaina 28.11.2014 klo 16.45 Joulupukin Kammarilla Napapiirillä.

Jouluturnaus la 13.12.2014 Kemi

erotin_sininen.png

Valtakunnalliset taitokisat 22.11.2014

Valtakunnallisissa taitokisoissa Pietarsaaressa seuraa ansiokkaasti edustaneet Tatu Lakela ja Petrus Pahtakari nappasivat molemmat kultaiset taitomerkit. Onnea pojille!

erotin_sininen.png

Pohjois-Suomen piirin taitokisat 26.10.2014

Pohjois-Suomen piirin taitokisossa sarjassa pojat 2004 kakkospalkinnon taituroi Petrus Pahtakari ja neljännen sijan Tatu Lakela. Molemmat suorittivat kultamerkin. Veikka Leinonen suoritti hopeamerkin ja Milan Peetumber pronssimerkin. Pojat 2005 sarjassa Daniel Salmela suoriutui kuudenneksi ja sai hopeamerkin. Julius Mustonen suoritti myös hopeamerkin. Pojat 2006 sarjassa Leo Autti tuli toiseksi ja suoritti kultamerkin.  

erotin_sininen.png

Seuran päättäjäiset 18.10.2014

 Vuoden valmentajaksi valittiin joukkueen valmentaja Mikko Salmela, josta hän sai Oliver´s Corner Vuoden Valmentaja kiertopalkinnon.

handelsbanken_fair_play-palkinto.jpg

Koko joukkue pokkasi Handelsbanken Fair Play-palkinnon.

erotin_sininen.png

Seuran taitokisat 18.10.2014

Seuran taitokisossa ykköspalkinnon sarjassa pojat 2006 vei Leo Autti, sarjassa pojat 2005 Daniel Salmela ja sarjassa pojat 2004 sen taituroi Petrus Pahtakari, toiseksi sijoittui Tatu Lakela ja kolmannen pystin vei Veikka Leinonen.

Taitokisat jatkuvan piirin taitokisoilla la-su 25.-26.10.2014 Ounashallissa.

taitokisa_e9.jpg

POJAT 2005

taitokisa_e10.jpg

POJAT 2004

erotin_sininen.png

HELSINKI CUP 7.-12.7.2014

helsinkistadion.jpg

Tässä linkki punaisen joukkueen lohkon tuloksiin.

Tässä linkki valkoisen joukkueen lohkon tuloksiin.

PERJANTAI 11.7.

Vielä valkoinen joukkue pelasi yhden ystävyysottelun, jossa tuli niukka tappio 3-4 helsinkiläistä Puotinkylän Valttia vastaan. Nyt turnaus on sitten taputeltu loppuun ja loppuaika meneekin lomailun merkeissä. Punaisten joukkue pitikin lomaa jalkapallon  pelaamisesta koko perjantain ja he olivat kannustamassa valkoisten joukkuetta.

TORSTAI 10.7.

Valkoisella joukkueella cup-pelit jatkuivat vielä yhdellä pelillä jo heti aamusta. Robinin konsertti oli näköjään antanut poijille puhtia, sillä peli sujui todella malliikkasti. Liekö joukkueella ollut mielessä  Brasilia-Saksa -ottelu, sillä peli LePa/Valkoista vastaan päättyi voittotulokseen 7-0. Valkoisen osalta on cup-ottelut nyt käyty, mutta todennäköisesti vielä perjantaille on järjestymässä jokin ystävyysottelu.

Punainen joukkue pelaa jatkopelinsä iltapäivällä ja siitä riippuu millä tavalla punaisten taival jatkuu.

Punaiset hävisivät niukasti ottelun MasKi/Sinistä vastaan 0-1. 

KESKIVIIKKO 9.7.

Keskiviikkona pelattiin alkulohkon viimeiset pelit. Valkoinen joukkue pelasi pelinsä aamupäivällä ja punainen joukkue iltapäivällä. Valkoisen saldo viimeisistä alkulohkon otteluista oli tappio ja tasapeli. Aamun ensimmäinen vastustaja oli FC Reipas, joka voitti ottelun tuloksella 0-2. Päivän toinen ottelu pelattiin HJK-J/Munkka Sinistä vastaan. Pelissä oli hyvä tsemppi päällä ja valkoinen joukkue nousi tappioasemasta tasapeliin.

Punaisen joukkuen ensimmäinen vastustaja oli SibboV. Pelin vei nimiinsä SibboV tuloksella 2-4. Toinen ottelu KyLFiä vastaan päättyi KyLFin voittoon tuloksella 8-0.

Kumpikin joukkue tuli alkulohkossaan viidenneksi joten pelit jatkuvat  torstaina.

Keskiviikkoillan ohjelmassa oli vielä Robinin konsertti Helsingin Olympiastadionilla.

TIISTAI 8.7.

Tämän päivän ohjelmassa oli kummallakin joukkueella kaksi ottelua. Punainen joukkue aloitti pelinsä jo aamupäivästä, kun taas valkoinen joukkue pelasi pelinsä iltapäivällä.

Punainen joukkue sai vastaansa EsPa/Vuorikotkat, joka taipui punaisten edessä 1-0. Toisessa päivän ottelussa punaisen joukkueen vastustajana oli HJK/Sininen, jossa HJK veti pitemmän korren tuloksella 9-1. Valkoinen joukkue voitti ensimmäisen pelinsä 2-1 FC KasiYsi/TK Valkoista vastaan. Toisessa pelissä voiton vei NJS/Taitokoulu Sininen tuloksella 4-0.

Kahden turnauspäivän jälkeen on kummallakin joukkueella plakkarissa yksi voitto ja kaksi tappiota. Huomenna keskiviikkona pelaa kumpikin joukkue vielä kaksi alkulohkon ottelua, jonka jälkeen selviää loppuviikon aikataulu.


MAANANTAI 7.7

Kumpikin joukkue avasi turnauksensa yhdellä pelillä aurinkoisen helteisessä säässä. FC SCJ Valkoinen pelasi Myllypuron kentällä hyvän aloitusottelun TuPS Harmaata vastaan. Ottelu päättyi TuPSin hyväksi 5-2. FC SCJ Punainen pelasi avausottelunsa Olympiastadionin kentällä. Valkoinen joukkue ehtikin kannustamaan punaista joukkuetta ja koko joukkueesta saatiin ikuistettua yhteiskuva Olympiastadionilta. Valkoisten kannustuksesta huolimatta sai Punainen joukkue tyytyä tappioon ja Harju JK Akadeemia (EE) vei avausottelun nimiinsä 5-0.

Huomenna tiistaina pelit jatkuvat kummankin joukkueen osalta kahdella ottelulla.

erotin_sininen.png
Ajax-cup, Kempele 14.-15.6.

Viimeinen suurempi koitos ennen Helsinki Cupia oli kaksipäiväinen Ajax-cup Kempeleessä. Joukkue pelasi jälleen kahdella kokoonpanolla, joista FCJ Punainen otteli hiukan tiukemmassa kymmenen joukkueen Valioliigassa. FCJ Valkoinen puolestaan pelasi Veikkausliigassa, jossa oli kaksitoista joukkuetta.

kempele2.jpeg

Punainen joukkue pelasi lauantaina kolme alkusarjan ottelua ja vielä sunnuntaiaamuna yhden ottelun. Valkoisella joukkueen alkusarjan ottelut sijoittuivat lauantaihin ja niitä oli kaikkiaan kolme. Kovia pelejä oli lähdetty hakemaan ja niitä myös saatiin. Punaisen saldo neljästä alkusarjan ottelusta oli kaksi voittoa ja kaksi tappiota, joka oikeutti lohkon kolmanteen sijaan.  Valkoinen joukkue puolestaan kärsi tappiot kaikissa kolmessa alkulohkon pelissä ja oli lohkossaan neljäntenä. 

Sunnuntaina punainen joukkue pelasi kaksi jatkosarjan ottelua, joista toisesta tuli tappio ja toisessa pelissä jouduttiin myös taipumaan tiukan rankkarikisan jälkeen. Valkoinen joukkue puolestaan sai aamulla vastaansa RoPSin joukkueen, joka kukistui jo toisen kerran saman viikon aikana Santan poikien edessä. Samoin kuin punainen joukkue, sai valkoinen joukkue kokea tappion toisessa jatkosarjan pelissä rankkarikisan jälkeen.

Voidaan todeta, että Ajax-cup oli hyvä paikka testata kaikkea vuoden aikana opittua. Yhteinen reissu yön yli, vahvisti yhteishenkeä niin pelaajien, valmentajien, huoltajien ja vanhempien kesken. Kokoonpano voidaan muodostaa laittamalla pelaajia pelaamaan yhteen, mutta joukkue syntyy vain tekemällä ja kokemalla yhdessä niin voitot kuin tappiotkin. 

kempele1.jpeg

Helsinki Cup,

täältä tullaan!

erotin_sininen.png

Rovaniemi 10.6. E10-sarjan piirisarjaottelu 

Sunnuntain piirisarjatunauksen rästiottelu pelattiin Sanulla RoPSia vastaan. FC SCJ Punainen vei ottelun nimiinä 2-0

Rovaniemi 8.6. piiriturnaus E10

8.6._rovaniemi.jpg

Sunnuntaiaamu valkeni hiukan harmaana, mutta ensimmäiset ottelut päästiin pelaamaan hyvässä säässä. FC SCJ Valkoinen pelasi kolme ottelua ja FC SCJ Punainen kaksi ottelua. Yhteensä koko joukkueella oli siis viisi ottelua, joista neljä oli voittoa ja yksi tasapeli. Turnaus meni näin ollen tulosten osalta erinomaisesti ja voitiin todeta että harjoittelu on tuottanut tulosta. Joukkue pääsee hyvillä mielin valmistautumaan seuraavan viikonlopun kaksipäiväiseen koitokseen, Ajax-Cupiin. 

rovaniemi_valk.jpg

Tässä videoklippi pelistä HauPa P05 - FC SCJ Valkoinen

erotin_sininen.png

Rovaniemi 18.5. piiriturnaus E11

rovaniemi_18.5.jpg

Hurja jalkapalloviikonloppu jatkui sunnuntaina Rovaniemellä, jossa pelattiin E11-sarjan piiriturnaus. Turnauksessa pelasi yksi joukkueellinen poikia kolme peliä. Joukkueen kolme maalivahtia pääsivät kukin pelaamaan yhden pelin. 

rovaniemi1_18.5.jpg

Edellispäivän Oulun reissu ei tuntunut jalkoja painavan ja saaliiksi sunnuntain peleistä tuli yksi tappio ja kaksi voittoa.

Tässä linkki turnaustuloksiin.

erotin_sininen.png

Oulu 17.5. piiriturnaus E10

oulu_17.5.jpg

Turnauksessa joukkueet pelasivat eri kentillä, FCJ Punainen Pateniemessä ja FCJ Valkoinen Norssissa. Valitettavasti kumpikaan joukkue ei täten päässyt kannustamaan toisiaan, mutta onneksi vanhempien ja muiden tuttujen kannustusjoukkoja riitti kummallekin kentälle. Sää suosi turnausta ja sade ei yllättänyt koko päivänä. 

oulu_18.5.jpg

Uutta tässä turnauksessa oli se, että kumpikin joukkue sai pukea ensimmästä kertaa päälleen uudet peliasut. 

Kumpikin joukkue sai mukaansa sekä tappioita että voittoja, mutta tärkeintä oli kuitenkin se, että harjoituksissa opetellut asiat onnistuivat nyt myös pelien aikana. Bussimatka takaisin Rovaniemelle sujui hyvissä tunnelmissa.

Tässä linkki turnaustuloksiin.

erotin_sininen.png

Oulu 4.5. piiriturnaus E11

joukkue.jpg

Sunnuntaina 4.5. matka kohti Helsinki Cupia jatkui osallistumisella E11-sarjan piiriturnaukseen Oulussa. Turnauksessa oli mukana poikia yksi joukkueellinen, joka sai vastaansa Kajaanin Hakan Team 03 Pohjoinen -joukkueen sekä Oulunsalon Pallon P03 Sininen -joukkueen.

Ensimmäinen peli KajHak Team 03 Pohjoinen -joukkuetta vastaan oli tiukka, mutta Kajaanin Haka vei sen nimiinsä 3-5. Toinen peli OsPa P03 Sininen -joukkuetta vastaan taas oli maalijuhlaa meidän joukkueen osalta, joka kukisti Oulunsalon Pallon lukemin 2-9.

Pelit koko joukkueen osalta jatkuvat E10-sarjassa la 17.5. Oulussa pelattavassa piiriturnauksessa ja su 18.5. Rovaniemellä yksi joukkueellinen pelaa jälleen E11-sarjassa piiriturnausta

Tässä linkki Ottelut-sivulle.

erotin_sininen.png

Kemi 30.3. Intersport-turnaus

kemi_yhteiskuva.jpeg

Joukkue aloitti matkansa kohti Helsinki Cupia, osallistumalla su 31.3.2014 järjestettyyn Intersport-turnaukseen Kemissä. Samana viikonloppuna kellot siirrettiin kesäaikaan ja näin ollen tästä turnauksesta tuli ensimmäinen kesäkauden turnaus. 

Yöunet olivat jäänet kesäaikaan siirtymisen takia vähäisiksi, mutta tämä ei menoa haitannut. FC Lynx P04 Musta voitti oman lohkonsa sekä tiukan ja jännittävän finaaliottelun OLS Sinistä vastaan. Varsinainen peliaika päättyi tasalukemiin 0-0, mutta jännittävän rankkarikisan voitti sitten FC Lynx P04 Musta lukemin 1-2. FC Lynx P04 Keltainen pelasi myös hyvin, mutta joutui tällä kertaa tyytymään pokaalin sijasta hyviin suorituksiin. Otteluissa nähtiin kummankin joukkueen osalta hyviä harhautuksia, mainoita syöttöjä sekä upeita maalivahtien torjuntoja. 

Turnaustulokset löytyvät tästä linkistä-

poikakolmikko.jpeg

erotin_sininen.png

turnaus_oulu_26.5.jpg

erotin_sininen.png

 

Joukkueen pääyhteistyökumppanina toimii Actic Finland Oy

 

actic.bmp

www.actic.fi

 Joukkuetta tukevat myös:

joulupukin_kammari.jpg

www.santaclauslive.com
cramo.png
  rovaniemi_loghouses.jpg

popa_logo_sloganilla_e-mail.png

 

www.popa.fi

dihtor.gif

 

Jukan ja Karin Kuljetus Oy